Bergen 23.09-25.09 2022
Oppsett

Nyheter

< Back INFO I FORHOLD TIL HELGEN 28/09/2017 18:14 Det nærmer seg med stormskritt

Da nærmer det seg året høydepunkt. Igjen god deltagelse, to lag mindre enn fjoråret, men like mange deltagere.

Her er litt praktisk info som vi ber om at deltagerne setter seg inn i.

OPPSETT:

Sjekk oppsettet for ditt lag. Ser ut som vi har klart å gå klar i år med lite endringer. Sjekk når ditt lag spiller. Kampene går i Sandslihallen også i år. Det positive er at det er kommet nytt gulv der, som er bedre enn tidligere gulv. Er en endring i oppsett. Dette berører følgende lag, Landås, Nattland 76 og OSI. Kampen som skulle gått kl 18.45 fredag med Nattland 76 - og OSI er flyttet til lørdag kl 11.00. I stedet spilles kampen Nattland 76 - Landås på dette tidspunktet.

TURNERINGSREGLER:

Turneringsreglene er enkle og forholde seg til se på siden.

SPILLEBERETTIGELSE:

Alle må ha registrert seg for å være spilleberettiget. Om noen spiller uten å ha betalt tapes kampen på W.O. Det gjøres oppmerksom på at det er noen som ikke er registrert på siden. Men vi har oppdaterte lister som sammenlignes mot skjema.

I tillegg gjør vi oppmerksom på følgende, og kanskje spesielt for nye lag. Eldre spillere kan spille på yngre lag, ikke motsatt. I tillegg kan også spillere spille på andre lag, men dog ikke i sin egen aldersklasse. Men i forhold til aldersregelen er vi ufravikelig.

HOTELL:

Alle deltagere som har kjøpt deltagerkort gjennom oss blir innkvartert på Scandic Bergen City. Det vil også være her det sosiale foregår. Get together starter kl 20.30 på lørdag, bankett starter kl 19.30 lørdag med vordrink i foajeen. Antrekk fredag er casual, mens det er pent antrekk lørdag.

TRANSPORT:

Det vil gå shuttlebuss fra Flesland til hotell og hall. Dette om man har meldt sitt behov til Svein Kaptein. I tillegg vil det gå shuttlebuss til hall både lørdag og søndag. Det vil bli slått opp bussrute på hotell og i hall.

Vi ser fram til å se dere alle, og det er meldt flott vær i helgen.

Meny